Over jou

Je kreeg nog nooit zoveel kansen. Grijp ze! Nu! Allemaal! Loop jij jezelf ook voorbij in de ratrace? Kies de andere weg en ga bewust in je vrouwenkracht staan.

What a wonderful world…

Als vrouw leef je vandaag in een wereld die veel geeft én eist:

  • Je kan en mag alles, dus verwacht iedereen dat je meteen de juiste kansen grijpt en daar levenslang van geniet. Toch kan je altijd veranderen van relatie, werk, vrienden, …
  • De mannenwereld waarin we leven, moedigt je aan om ‘je mannetje te staan’. Veel vrouwen willen zich nog steeds bewijzen en dat maakt hen kwetsbaar.
  • We zijn nog nooit zo verbonden geweest. En gericht op uiterlijk. Wie het beste Instagram- of Facebookmasker opzet, wordt een rolmodel voor heel veel vrouwen.

We zijn er eindelijk. En nu?

Je kan niet naast de kansen kijken waar vrouwen zo hard voor hebben geknokt. En tegelijk was er nog nooit zoveel stress. Of burn-outs. We stellen hoge eisen aan onszelf en aan elkaar. Typisch vrouwen : ) We hollen onszelf voorbij en worden geleefd.

De maakbaarheid van geluk – we kunnen alles, als we maar hard genoeg ons best doen – heeft ons ingehaald. Hoe moet het nu verder?

Stap uit de ratrace

Stilaan komt de tegenbeweging op gang. Steeds meer vrouwen stappen uit de ratrace en maken bewust hun eigen keuzes. Niet de keuzes die hen zijn opgelegd, die ze zichzelf hebben opgelegd en die ze misschien al opleggen aan hun kinderen.

Doorbreek de keten en werk mee aan de verandering die onze wereld zo hard nodig heeft. Tijd om te ont-haasten. Te ont-moeten. Te ont-hechten van deze dolgedraaide wereld. Dat kan in elke fase van je leven:

  • Als aanstormer: kies of, wanneer en hoe je aan de ratrace deelneemt, als je dat wil.
  • Als jongleur: kies bewust welke ballen je in de lucht wil houden en wat je loslaat.
  • Als zinzoeker: geef jouw levenslessen door en bouw aan een zinvol leven.

What the world needs now…

De rode draad door wat ik doe? Jou helpen thuiskomen bij jezelf. Om vrij te kiezen voor de vrouw die jij bent, écht en zonder schuldgevoel. Om voluit in je vrouwenkracht te gaan staan. En van daaruit terug de wereld in te gaan. Want die wereld kan wel wat vrouwelijke energie en liefde gebruiken: ze heeft jou en je vrouwenkracht hard nodig…

Meer weten of eens afspreken?

Bel 0476 65 25 84 of stuur een mailtje

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd. Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Contacteer mij

Bel 0476 65 25 84

Stuur me een mailtje