Zinzoeker: wie ben ik, wie wil ik (nog) zijn?

Wat ga je doen met je leven nu je meer tijd, vrijheid en ruimte hebt? Wie wil je nu zijn? Ik toon jou hoe je jezelf heruitvindt en meer zin geeft aan je leven.

Worstel je hier ook mee?

 • Waarom voel je je soms zo weemoedig over wat je (niet) hebt gedaan, over wat je anders had willen doen? Welke illusies laat je los, welke dromen blaas je nieuw leven in?
 • Wat ga je met je leven doen nu je terug meer tijd en vrijheid krijgt? Hoe ga je die invullen op een manier die bij jou past? Want het is nu of nooit, denk je soms : )
 • Wie ben je als je voluit in je eigen kracht en onafhankelijkheid gaat staan? Welke dromen en levensdoelen liggen nog op jouw unieke bijdrage te wachten?
 • Mag het wat meer zijn? Heb jij een rol te spelen buiten jezelf, je familie en je vrienden? Hoe zet jij je talenten in voor de wereld daarbuiten en het grotere geheel?
 • Maakt ouder worden je soms onzeker, roept het vragen op? Tel je nog mee, nu er wat rimpels en grijze haren opduiken? Hoe geef je daar betekenis aan voor jezelf?

Tijd om:

 • Je ballast los te laten en lichter in je leven te staan. Dat geeft jou de helderheid en vrijheid om je levensrichting te kiezen. I can see clearly now the rain is gone
 • Je levenswijsheid te omarmen en te beseffen dat je die voor anderen kan inzetten. Zo timmer je aan je eigenwaarde en zelfvertrouwen.
 • Jouw leven te leven, niet het leven dat jij of anderen jou hebben opgelegd. Geef zelf zin aan je leven, ruimer dan wat vluchtig geluk. Dat brengt jou rust en tevredenheid.

Hoe we samen op weg gaan?

Ik leer jou anders kijken naar deze nieuwe levensfase en reik jou nieuwe invalshoeken aan. Samen maken we de balans op van wie jij bent en van je leven tot nu toe. Je bent immers zoveel meer dan je leeftijd, je kapsel of het cijfer op je weegschaal. Weten wat je waard bent, zelfbewust stralen en je levenservaring delen. Dat is sexy én vrouwenkracht!

Leer jezelf aanvaarden en graag zien en ga voluit in je vrouwenkracht staan. Het ideale moment om samen te kijken naar wat er nog (of terug!) kan en wat jij wil betekenen voor anderen. Jouw roadmap voor een gelukkig, zinvol leven dus.

Waarom zinzoekers me inschakelen?

 • Je wil antwoord op je levensvragen. Als je daar al een tijd mee worstelt, dan werkt het bevrijdend om ze te herkaderen. De antwoorden liggen dan vaak voor het grijpen.
 • Je wil een neutrale sparringpartner. Ik leef me in in jouw leefwereld en duw je niet in een vakje. Ik toon jou hoe je jezelf terugvindt en ontdek de bouwstenen samen met jou.
 • Je wil er niet alleen voor staan. Ik ga met jou mee op je levensweg en blijf je van nabij opvolgen, ook al ben ik niet bij jou. Je voelt je gesteund in de weg die jij gaat.
 • Je wil terug goed in je vel zitten. Verlang je ook naar rust in je hoofd? Energie om te leven en te genieten? Ik breng jou terug in evenwicht en zet je op jouw eigen spoor.
 • Je wil inspiratie én inspireren. Daarom richtte ik de Wildflower Sisterhood op, een community van bewuste, eigentijdse en levenswijze vrouwen waarin jij welkom bent.

Even praktisch

Heb je een loopbaanvraag? Loopbaanbegeleiding kan je bij mij betalen met loopbaancheques. Voor een traject van 8u coaching betaal je dan slechts 80 euro. Meer info over loopbaancheques vind je hier.

Voor alle andere vragen en trajecten: geef me een seintje, dan verkennen we samen hoe ik jou kan helpen. Ik denk al met jou mee en bezorg je een helder voorstel.

Meer weten of eens afspreken?

Bel 0476 65 25 84 of stuur een mailtje

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd. Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Contacteer mij

Bel 0476 65 25 84

Stuur me een mailtje